Monday, May 3, 2010

Sons of ******!!!

Suatu ahad petang yang panas tatkala aku sedang malas tiba-tiba duit jatuh dari langit sebanyak tak terkira berkepok-kepok. "wahh bes gilaa" aku berkata sambil berenang di lautan duit dan tiba-tiba datang pula putera raja hemsem menaiki kuda hitam berkilat membawa dua puluh pinggan berisi steak sambil tersenyum berkata "makanlah sayang" tapi datang pula bayangan doctor andri tengah cakap " IN YOUR DREAM!"

ok ok sebenarnya petang ahad yang panas waktu aku tengah malas itu sebenarnya aku tengok American Idol, terjatuh cinta dengan satu band ni nama dia Sons of Sylvia. oh suka gila.

 Anak-anak lelaki Sylvia. dari kiri; Austin, Ashley, Adam.

Diorang:
1. Adik beradik.
2. Adik beradik ramai kalau tak salah 11 orang.
3. Asalnya diorang dari kumpulan The Clark Family Experience, 6 orang, adik beradik sendiri. Genre: country music. Disbanded sebab ada masalah kewangan lalu bankrupt. video clip.
4. Adam Ashley Austin dengan nama band mereka The Clark Brothers pegi audition untuk masuk reality show: The Next Great American Band. video audition.
5. ...dan yeayy menang!!
6. Tukar nama band kepada Sons of Sylvia, sempena nama mak kot.
7. Featured dalam lagu Carrie Underwood - What Can I Say. nyum nyum.
8. Ashley ada anak! comel gile. Style rambut ala-ala vampire gitu.
9. Austin kerja sebagai real estate agent.
10. Adam suka main game.
11. Perform kat American Idol. *cair meleleh*
12. Membuatku terpana. hak hak.
13. Layann~


11 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

bole tahan la gak mv nih ;)

AuLiA said...

engtkn son of ape la td.. hish..

yatee said...

gulagula:
kan! kan! kan!

aulia:
hahaha ingatkan ape? :p

mysterious_musafir said...

sakam yatee.

punyalah tunggu lead singer main violin[bcos i'd love to play violin!]x main pun. main sikit2 je, hampa... hampa sekejap..heee!

Izhar said...

Kalau bitch ada 5 bintang .. T__T

Izhar said...

Kalau bitch ada 5 bintang .. T__T

cikgadis said...

uh...aku pun hampir cair melihat mereka! eceh! haha

yatee said...

fahna misteri:
tahu takpeee....
sebaik nyanyi best haha
dimaafkan!

jahar:
oit jangan mencharut dalam blog aku!
:p

cigadis:
kan kan!
aku dari cecair dah jadi gas dah ni!

cikgadis said...

haha gas?
x mau a smpi jadi gas
nnt x dpt ngorat dorang!
miahahah tinggi sungguh imaginasi!

Amirah Rashid said...

adoii. igtkn adam lambert la td. hha ;D hensemnyeeee

Anonymous said...

weh, ko dh tggi ke blum?

Related Posts with Thumbnails