Monday, February 15, 2010

Eh?!

weh weh
pasal apa tiba tiba je sebok nak buat blog ni?

haha,
sebenarnya memang dah lamaaa daaahh ada blog ni,
tapi terlupa password lah pulak kan, ha itulah dia, dari kecik ko dah nyanyuk macam nenek nenek.

ala, sorry lah.. dulu masuk sekolah asrama nak dapat internet kene beratur 4 5 orang.. tu pon belum tentu boleh sampai turn sebab waktu prep dah tamat, tak sempat nak update blog, lama lama lupa lah kan nak buat camna lagi suma orang sebok nak cari jodoh waktu kat asrama semua pakat nak hantar email lah friendster lah kat pakwe makwe masing masing siap nak cover monitor desktop lagi tu ingat orang tak nampak ke hah? hah? (ceceeh. sebenarnya itu semua adalah alasan belaka, sememangnya memang malas nak update sampai lupa apa nama blog ni heheheh ^,^' )

haha,
takpelah sekarang pun dah ada layout untuk rumah (blog) baru, walaupun takdelah cantik mana pon tapi boleh lah ni kan, mungkin akan menjadi senasib dengan gambar facebook yang setakat ni dah nak dekat 2 tahun tak tukar2, dah la recycle dari frenster punya kihkih. datang seru nanti saya tukar la(kot).

ehem.(ini bosan tak perlu baca pun takpe)

blog ni sebagai nota untuk diri sendiri supaya dapat mengingati semula pasal hal hal lepas yang boleh dijadikan pengajaran, dan juga sebagai tong sampah tempat melepaskan geram yang tak terbendung lagi, atau apa-apa saja yang saya rasa nak share kat sini, supaya orang lain boleh membuang masa jugak untuk membaca blog ni heheheee..(perasan glamour)

ah-ha! kalau ada mana-mana iklan yang muncul tu boleh la tolong klik skali, semoga yang rajin tolong klik itu dimurahkan rezeki sebab dah tolong orang lain, hehe.

saya orang baru belajar, kalau mana yang tak betul tu, tolong lah nasihatkan, sekarang ni memang sangat dahagakan nasihat2 berguna, dahla jauh dari mak abah, usrah jarang2, mengaji jarang2 eh semua jarang lah aduhai.. jadi terima kasih banyak lah kepada yang sudi nasihat, terutama kawan2 rapat yang ade sekeliling ni..terima kasih.(macam menang award la plak kan.)



baiklah,
terima kasih untuk yang sudi singgah,
rajin rajin datang ye,
jemputlah buat macam rumah sendiri..
nah bunga!(ini tiada kaitan dengan sebarang unsur rasuah atau korupsi)



6 comments:

KASIH said...

mengingatkan daku tika waktu terhegeh-hegeh nak buat blog.. :)

yatee said...

haha ini menyedarkan diri yang terhegeh hegeh macam mak nenek baru nak buat blog kehkeh

ZaaRz said...

Aik, blogger baru ke ?

Welkam to the world of blogging for d second time... :P

jangan lupa password dan nama blog lagi.. :)

Salam ziarah~

Anonymous said...

assalamualaikum.. x jwb dose.. tu cter btol ke pasal bdak 10 thun tu ayah kpd bayu bju pink tu? mcm pnah dgar sal cter ni... watevapon.. blog ni best.. de unsur2 dakwah..

yatee said...

cik enon:
wa'alaikumussalam warahmatullahi wabarakatuh! :)
ha'ah memang betul pun cerita tu keluar berita,
alhamdulillah kalau ada orang dapat amik manfaat dari sini,
terima kasih!

mad'u fillah said...

blog yang menarik...
santai je baca!!
terima kasih kongsi pengalaman...
harap dpt jd pengajaran melalui article2 kat cni...
maaf...

Related Posts with Thumbnails